Direktlänk till inlägg 18 augusti 2012
Ibland är det bättre att ta en paus innan man äter efterrätten, så man hinner känna efter om man verkligen är sugen på något mer. Det var jag idag. Världens enklaste:
Varm fruktsallad
2 nektariner
1 persika
2 små sommaräpplen (från eget träd)
2 stora plommon
1 chokladkaka med jordnötter (en god från Polen)
Skär all frukt i små bitar och blanda i en ugnsform. Inte för tjockt lager.
Riv chokladen grovt över.
200 grader i knappt 20 minuter.
Ät med glass
Så enkelt så det kan inte ens kallas recept!
Hann inte ta någon bild.....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|