Direktlänk till inlägg 26 november 2012
Jag stannade till vid den stora affären nära jobbet och handlade. Trots att vi storhandlade i helgen saknades ett par viktiga saker: Bananer, bacon och grädde. Och så sprang jag på ett paket Julknäcke... Min karaktär kunde inte motstå det.
Så idag har vi gjort en liten Flygande Jakob, som är sonens favoriträtt. Mellandottern, som bestämde sig i fredags för att bli vegetarian (som storasyster) blev botad när hon kom hem och fick se maten.
Jag hade lyckats få med mig ett halvt kilo torskfilé med dagens datum, så jag gjorde en snabb fiskgratäng också. Egen komposition:
½ kg torskfilé läggs i form
Strö över ärtor (resten i påsen)
Lägg över en burk ansjovis, men spara spadet.
Ta en påse Smögensås och koka upp, tillsätt ansjovisspadet.
Ca 35 minuter i ugnen
Före ansjovisen och såsen.
Ansjovis tycker jag är gott, och så ger det sälta till torsken, som annars är lite mesig i smaken.
Och skulle det inte duga åt barnen, så köpte jag också 15 paket nudlar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|