Direktlänk till inlägg 29 november 2012
Blev lite inspirerad av en kollegas matlåda idag och gjorde en fuskvariant av moussaka när jag kom hem. Det var meningen att det skulle bli gratäng men det blev mer grytliknande. Här kommer receptet. Börja med att göra köttfärssås:
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
lite stekmargarin
1 kg blandfärs
2 burkar krossade tomater
kryddor efter behag, jag tog salt, peppar och färsk basilika
Häll upp såsen i en stor ugnsform.
Stick ner halva aubrgineskivor i färsen.
Bred över en stor burk keso och skiva ost över.
Grädda i ugnen, ca 200 grader i 40 minuter.
Känn på aubrginesivorna, så de är mjuka.
Sallad, avokado och physalis till.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|