Livets sinuskurva

Alla inlägg under november 2012

Av Helena - 23 november 2012 18:15

Köpte ljusslingor på IKEA. Trodde det var ljusdraperier, men när jag kom hem var det slingor med sugproppar, som man kan sätta på fönstret, med BATTERI. Inte så bra med timer-tanken där... Men jag tänkte att jag kan ju behålla en och byta den andra. Så idag var jag där igen. Köpte två draperier, trodde jag... men det ena var en FJORTONMETERSSLINGA... 

 

Gör om, gör rätt.

 

Imorgon får det bli en färd in, lämna tillbaka båda som är fel och köpa EN RÄTT.

Den som jag faktiskt köpte rätt, har jag hängt upp och det blev kanonbra. Sådärja.

När båda är på plats kommer bildbeviset!

 

Nu väntar vi bara på mannen och maten. Och en lugn stund i soffan.

Av Helena - 22 november 2012 21:04

Usch!

Jag vet att jag är barnslig och omedgörlig ibland...

 

Idag är en sådan dag. Och det började runt klockan åtta. Det är likadant varje gång vi ska sjunga något som har texter som jag inte kan stå för. Jag tycker att det är slöseri med min tid. Jag sjunger inte sånger bara för att de har häftiga sättningar och cool klang mellan stämmorna, jag sjunger för att jag har något att förmedla!

 

Och då har jag svårt för julsånger med någon slags krubb-paket-Jesus eller knarr-under-skorna-på-promenaden-vinter-känsla. Det är inte min grej. Kommer nog aldrig att bli, för jag är en textnörd, vad gäller sånger. Sjunger hellre något med simplare melodi bara det finns ett budskap, än något supermaffigt sjustämmigt med schlagertext.

 

Så nu har jag sagt det.

 

Imorgon ska jag nynna på något bra, även om någon blänger på mig i korridorerna!

Av Helena - 22 november 2012 07:03

Trodde knappt jag skulle komma upp idag...

 

Men nu sitter jag här med goda mackor och en stor mugg kaffe. Torsdagar är mina långa dagar och idag ska den hemska essän lämnas in. Tar turen förbi universitetet efter jobbet, men tänker nog inte stanna hela kursen. Det känns som bortkastad tid. Däremot tänker jag absolut gå på kören ikväll, för nu övar vi inför Första Advent och "Sånger i Juletid", som vi har den Tredje Advent. Annons kommer senare!    

 

Åh, nej... Det är nog inte läge att börja med tomtarna än! Det får dröja tills efter lucia i alla fall! En sak i taget. Nu tar vi torsdag, november och jobbdag.

 

Ha en fin dag!

Av Helena - 21 november 2012 23:12

Jag HATAR att köra bil mitt i natten, men vad gör man när skolresan slutar kl ett på natten och det inte går någon buss hem? Nu klär jag på mig varmt och åker in, så kan jag sova i bilen ett tag. Jag vet vem som får mindre betalt för sina städinsatser den här veckan. Taxi är dyrt!

Av Helena - 21 november 2012 20:23

Jag försöker bara drömma mig bort lite....

 

 

Hotell och lägenheter Dewa Phuket - Bild 28

Av Helena - 21 november 2012 19:57

Idag bestämde jag mig för att ta tjuren vid hornen och handla bikini. Det är ungefär det värsta jag vet på shoppingfronten! Men jag handlar bara bikini och BH på en affär, så det var ju ganska enkelt ändå. Direkt efter jobbet stack jag till Ikano och klev rakt mot affären... kollade runt... frågade: De kommer om TVÅ veckor, det var helt tomt nu!

 

*SUCK*

 

Gick vidare till Joy, som är min andra affär som jag brukar handla i... Hittade inget.

 

Endast IKEA återstod och jag hade bestämt mig för att köpa en STOR adventsstjärna. IKEA är pålitliga. En stor vit, med diametern en meter, väntar nu på att hängas upp. Jag köpte samtidigt snöflingegirlanger att ha på gaveln i uterummet. På lördag ska de upp, med timer, så man slipper komma ihåg att tända och släcka.

 

Jag passade på att fynda badlakan och handdukar också. Jag har retat mig på att våra gamla turkosa var så urtvättade och tunnslitna. Nu blir det mer färgprakt i badrummet:

 

 

Om det är samma kvalitet på dessa, som på badlakanen som jag köpte till barnen för två år sedan, så kommer jag få njuta av dem länge!  

Av Helena - 20 november 2012 18:02

Slutade jobbet vid kvart i fem och pep hem till tjejerna som redan var hemma. Mellanlandade vi köksbordet ett tag, med lite ätbart. Lärde ena dotterna packa porslin, så hon kan fylla upp sin flytta-hemifrån-låda. Snart ska jag iväg på styrelsemöte i kyrkan, men först ska jag bara förbereda protokollet lite. Gillar inte alla konstiga tabbar som dyker upp hela tiden!

 

Ha en skön tisdagskväll, imorgon har jag sovmorgon!

 

  

Av Helena - 20 november 2012 07:10

Jag börjar tröttna på dem; alla kundklubbar om man erbjuds gå med i. Alla kort gör plånboken tjock... De jag gillar mest är mataffärernas (Hemköp, COOP, ICA) och Apoteksgruppens. Vårt lilla apotek i byn tillhör den, så jag vill gynna dem. Och nu kommer de med en adventskalender; nya varor hela december. Och vettiga sådana också. Så då slipper man köpa chokladkalender!

 

Me like!

Presentation

Livet innehåller både med- och motgång. Och alla andra vanliga dagar däremellan. Efter ett par år utan inlägg kommer jag nu skriva om mitt livs resa. Häng med!

Insamling

 

Nu är insamlingen uppe i 50 290 kr.  Målet nått!!

 

2019-08-03 12.00.

 

   

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Mina vänners läsvärda bloggar

Goa hälsningar från Dig

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards