Direktlänk till inlägg 25 augusti 2012
Idag står bakning på schemat. Tunnbröd till surströmmingen. Kanongott att äta alldeles färskt och gott till frukost imorgon.
Och så ska vi visst städa också...
Men här kommer receptet. Kanske för den lite bakvana, eftersom det ine är så detaljerat, men ni fattar. (Bild kommer senare.)
1 l mjölk
2 kkp socker
1 hg jäst
1 tsk salt
½ påse anis stötes
9 hg rågsikt
8,5 hg vetemjöl
1 hg margarin smält
Jäs 1 gång. Baka ut.
Kavla + kruskavel.
Gräddas i torr stekpanna.
Stapla o lägg under duk.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|