Direktlänk till inlägg 6 september 2012
Finns det någon som har ett recept på god, tysk surkål? Jag åt en underbar surkål i Lübeck i somras och får lite lust att testa att göra själv. Jag var skeptisk till att smaka först, för jag hade bara testat en ogod sort i Norge, som innehöll kummin eller fänkål. Den tyska var något helt annat. Någon som kan hjälpa mig, eller ska jag vara tvungen att ta med mannen till Lübeck igen?
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||
|