Direktlänk till inlägg 8 september 2012
Jag tycker inte att det är så roligt med halvfabrikat, det måste erkännas. Men jag har hittat något som är svårt att fixa till själv: Kryddmarinader med röksmak. Där har jag gått bet. Jag har hittat en som är lätt att använda och idag använde vi två fläskfiléer till en påse kryddmarinad. Perfekt!
Just denna kom från Caj P. , men jag tror att förra sommarens kryddmarinad kom från Santa Maria. Ingen olja behövs, och det gör att man slipper eldslågorna under köttet, när oljan droppar ner. Vilket i sin tur medför att man slipper bränt kött.
Dagens kock vid grillen var sonen, som är en riktig hejare på att vända och vända, så inget blir bränt. Efter maten grillade han några marshmallows till sig själv. Han är en livsnjutare. Han också.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||
|