Direktlänk till inlägg 7 oktober 2012
Fördelarna med att ha gäster på middag är minst två:
1) Man planerar någon form av riktig mat.
2) Det blir städat hemma.
Nu är all tvätt vikt och på rätt rum. Och rester finns efter middagen, så jag behöver inte laga mer på ett par dagar. Jag tror att vi har drabbats av någon slags Greklands-yra, för idag gjorde vi Kleftiko. Ungefär det enklaste som finns bara man har en tillräckligt stor gryta. Vi tog syltgrytan, för stora lergrytan räckte inte till. Och ingen bild hann jag ta, men här kommer en stulen bild och om du klickar på den, så får du recptet!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|