Direktlänk till inlägg 7 mars 2013
Orken har inte varit på topp på senaste tiden. Jobbet tar mycket energi och så har jag lite studier och borde ha ett liv också... Jag vaknade med migrän i morse, tog en kur och somnade om, eller snarare domnade bort. Jobbade en sväng på eftermiddagen i alla fall. Och bloggen har bra fått vila, det finns inte ork så ofta.
Eftersom det idag är fyra år sedan dagen D, så är det tänkt att vi ska fira lite ikväll.
Det finns inte jättemycket ork, men hungrig blir man ju, så idag var det lycka att fiskbilen stod utanför Hemköp. Jag shoppade loss på skinnfria rödspättafiléer och har kommit på något bra....
Här kommer receptet, och om jag kommer ihåg, ska jag lägga upp en bild sedan.
Spättarullar med Philadelphiaost
En påse bladspenat
12 spättafiléer
En burk Philadelphiaost Vårlök/Svartpeppar
En stor burk lättcremefraiche
Citronolja (vi har en god från Grekland, men det finns i affären, eller blanda olja + citron)
Salt o peppar.
Tina spenaten och bred ut i botten på en ugnsform. Salta.
Rulla spättorna med en stor klick ost i varje.
Lägg dem på spenaten. Salta och peppra
Blanda Cremefraiche med citronolja och resten av osten om det blev något över.
Klicka ut över fisken så det täcker.
170 grader i ugnen... ca 40 minuter eller mer. Känn efter!
Vi ska äta potatis till.
Jag är hungrig nu!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
|||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | |||
18 |
19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
|||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|